Trenutno ni na voljo nobenega pridelka.

 


Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.my-urs.com so usklajeni z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

V nadaljevanju so definirana pravila pri nakupovanju preko spletne trgovine, pravice uporabnika (kupca) in poslovni odnos med trgovino in kupcem.

Postopek nakupa

Kupec izbere vrsto ter količino izdelka. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico, izvede morebitne popravke ali nadaljuje z nakupom in potrdi naročilo. V naslednjem koraku kupec vnese vse potrebne podatke za dostavo izbranih izdelkov. Po potrditvi nakupa, sprememba naročila prek spletne trgovine ni več možna. Morebitne spremembe ali preklic naročila lahko kupec še vedno opravi na spletu in sicer na e-naslovu: info@my-urs.com ali preko kontaktnega obrazca, ki ga najde na spletni strani www.my-urs.com.

Po oddaji naročila kupec prejme e-obvestilo, da je njegovo naročilo sprejeto in v obdelavi. Kupec bo za svoje naročilo prejel predračun, na katerem bodo jasno prikazani tudi stroški dostave. Po prejemu nakazila na trr, ponudnik v dogovorjenem roku in na dogovorjen način kupcu odpošlje blago.

Cene

Vse cene naših izdelkov so jasno in nedvoumno prikazane. Cene pridelkov veljajo za kilogram. Cene izdelkov so določene na kos, pri čemer je ob določenem artiklu navedena tudi njegova teža.

Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo stroška poštnine. Le ta bo jasno prikazan na predračunu poslanem kupcu. Cene so prikazane tudi v razdelku "stroški dostave" in so povzeti po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila po navedenem načinu plačila, pod navedenimi pogoji.

Način plačila

Kupec bo za naročeno blago prejel predračun preko elektronske pošte na e-poštni naslov, ki ga bo navedel v postopku naročila blaga. Na predračunu bo cenam izdelkov prištet še strošek poštnine/dostave, ki se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Kupec bo račun prejel skupaj s svojo naročeno pošilko.

Kupec lahko zahteva ponovni izpis računa tako, da zaprosi zanj na naslov: info@my-urs.com. Kupcu bomo račun ponovno poslali na želen naslov (e-naslov ali klasični poštni naslov).

Dostava in čas dostave

Vsa naročila oddana v spletni trgovini http://www.my-urs.com bodo dostavljena s Pošto Slovenije. Naročeno blago bomo Pošti Slovenije oddali v roku treh delovnih dni. V kolikor zaradi izjemnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo kupca o tem obvestili in se z njim dogovorili drugače. Z oddajo pošilje Pošti Slovenije v dostavo, bo kupcu sporočena koda za slednje pošiljki. Pošta Slovenije se zavezuje, da bo kupcu dostavila pošiljko v roku treh delovnih dni. Stroški dostave se zaračunajo po ceniku Pošte Slovenije. 

Stroški dostave

Strošek dostave se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije in bo jasno prikazan na predračunu poslanem kupcu. Vsa naročila bodo  kupcem poslana kot paket, razen v primeru, ko bo oddano naročilo vsebovalo tudi ingverjev napitek. V tem primeru bo naročilo oddano kot paket s storitvijo (pazljivejše ravnanje).

 

Cenik poštnih storitev (PS) v EUR:

 

         Paket:                                                                               Paket s storitvijo (v primeru naročila ingverjevega napitka, se paket                

                                                                                                 odpošlje s storitvijo "Pazljivejše ravnanje"). Doplačilo 1,02 eur.

do 2kg..............................3,73                                        do 2kg............................4,55

nad 2kg do 5kg...............4,45                                         nad 2kg do 5kg...............5,43

nad 5kg do 10kg.............6,54                                         nad 5kg do 10kg.............7,99

nad 10kg do 15kg...........8,40                                         nad 10kg do 15kg...........8,40

nad 15kg do 20kg...........9,67                                         nad 15kg do 20kg...........9,67

nad 20kg do 25kg.........11,39                                         nad 20kg do 25kg.........11,39

nad 25kg do 30kg.........13,50                                         nad 25kg do 30kg.........13,50

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga, vračilo plačila

Kupec ima pravico, da v petnajstih dneh od prejema blaga ponudnika na e-naslov: info@my-urs.com, obvesti, da odstopa od pogodbe oziroma naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati ponudniku v petnajstih dneh po oddanem sporočilu. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjenem stanju, razen če je blago poškodovano, ne da bi bil za to kriv kupec. Kupcu se opravljena plačila vrnejo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na pisno sporočeni TRR kupca.

V skladu s 5. odstavkom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam.  

Varovanje osebnih podatkov

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca (uporabnika), ki jih je vpisal ob nakupu in hranimo dokumentacijo o komunikaciji z njim.

Osebne podatke o kupcu bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam.

Komunikacija

S kupcem/uporabnikom bomo v stiku prek sredstev komunikacij na daljavo, razen če ne bo temu uporabnik izrecno nasprotoval.